zaterdag 7 maart 2009

Lange afwezigheid

Eindelijk is er weer eens een teken van leven door mij vanuit dierenkliniek Twente. Veel te lang heeft het weblog stilgestaan door diverse omstandigheden. Helaas was er een heel trieste familiezaak binnen onze naaste familie die al onze tijd en aandacht opgeslokt heeft en waardoor mijn hoofd er totaal niet naar stond om de website bij te werken en nieuwe verhalen te schrijven. Dat ligt nu achter ons en ik heb eindelijk weer wat puf om eens iets nieuws te brengen.
Dus laat de verhalen maar weer komen, ik ga met terugwerkende kracht enkele verhalen toevoegen.

Groet Jan

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi jan,

Vervelend te zien dat het allemaal niet zo heel fijn gelopen is voor jullie. Ik hoop dat er nu een wat betere tijd aankomt.
Wel weer erg leuk om al jullie belevenissen te lezen. Met mij gaat het overigens goed, ik werk nog steeds bij Bekenland. En eerlijk, ik heb veel profijt gehad van mijn leuke stageperiode bij jullie! Nogmaals bedankt hiervoor.
Doe de rest van de meiden de groetjes van mij.

Groeten Femke Loos

Unknown zei

Hoi Jan en Marina,
Gaat het nu wat beter met jullie? Wat ik uit jullie verhalen kan maken, gaat het goed met de praktijk. Erg spannend, allemaal nieuwe apparatuur, eerst digitale röntgen en een nieuwe labaratorium. En nu nog eens een endoscoop erbij en een zuurstofkooi! Dat wordt een echt ziekenhuis!
Groetjes aan iedereen van jullie vormalige stagaire!
Groeten,
Vasilina