zaterdag 28 juni 2008

Afwisseling van dierenartsMet ingang van 1 mei hebben we een nieuwe dierenarts bij ons op de praktijk. Zij komt ons team versterken en komt in de plaats van onze collega Jan-Willem Verhaag, die ons per 1 augustus gaat verlaten. Helaas zijn de hoge werkdruk omstandigheden binnen onze praktijk dusdanig dat Jan-Willem zich daar niet helemaal lekker bij voelt, en heeft hij tot onze grote spijt besloten om elders zijn carriere voort te zetten. Jan-Willem heeft een nieuwe betrekking gevonden bij de VWA in Twente als keuringsdierenarts, en ik ben er van overtuigd dat hij het hier zeer goed zal gaan doen. JW (zoals wij hem allemaal noemen) heeft zich het afgelopen jaar volledig voor onze praktijk en de klanten ingezet, waarvoor ik hem uiteraard dankbaar zijn en we gaan dan ook als goede collega's uit elkaar.


In zijn plaats hebben we ondertussen een nieuwe ervaren collega aangenomen, Nicole Mollink. Nicole is afgestudeerd in Belgie, maar komt van oorsprong ook uit het Oosten van ons land, om precies te zijn uit Almelo. Haar ambities, interesses en instelling sluiten volgens ons perfekt aan bij onze praktijk, waardoor we denken dat ze een zeer goede aanvulling en toegevoegde waarde zal zijn voor onze kliniek. We hopen dan ook op een langdurige en plezierige samenwerking en weten zeker dat ze voor u als klant ook een uitstekende dierenarts zal zijn, die zich volledig voor uw huisdier zal gaan inzetten. Komt u maar eens kennismaken en mocht u Jan Willem nog willen bedanken voor zijn inzet voor ook uw huisdier dan heeft u hier nog tot 1 augustus de tijd voor.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wens Nicole veel succes toe zal haar ongetwijfeld wel tegen komen in de praktijk.

En jan Willem wens ik veel succes bij zijn nieuwe baan.
groetjes Liesbeth

Anoniem zei

Jammer dat JW de praktijk gaat verlaten. Bedankt voor je geweldige inzet!

En wij zeggen natuurlijk welkom tegen Nicole. Dat ze met veel plezier bij jullie mag werken en ongetwijfeld komen we haar wel tegen als we met een van onze diertjes komen.